Belobaza krém 400g
pro podporu hojení a ochranu pokožky

Belobaza krém 400g  
Výrobce: BELUPO, S.R.O., BRATISLAVA (SK)
Kód zboží: 3441798
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 202,48 Kč
Cena: 245,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

BELOBAZA krém je zdravotnický prostředek používaný jako mechanická ochrana pokožky. Chrání a vyživuje pokožku, včetně citlivé pokožky dětí již od narození. Belobaza krém je vhodný pro pacienty s atopickými kožními změnami, kteří chtějí omezit použití kortikosteroidů, a kteří potřebují často promazávat postižená místa. Proto je doporučován jako ochranný krém pro každodenní promazávání extrémně citlivé pokožky, kterou nijak nedráždí a nezatěžuje, a je zároveň vhodný jako doplněk léčby kortikosteroidy u pokožky postižené ekzémy, lupenkou a dermatitidami. Belobaza krém neobsahuje parfémy, syntetická barviva, lanolín, ani parabeny, proto je vhodný i pro péči o citlivou pokožku dětí a alergiků.

Belobaza je vhodná na pokožku:
• velmi suchou
• citlivou
• poškozenou
• podrážděnou

Belobaza je doporučována:
• PRO KAŽDODENNÍ PÉČI O SUCHOU POKOŽKU – používejte krém k ochraně, hydrataci a regeneraci pokožky
• JAKO DOPLNĚK LÉČBY KORTIKOIDY U POKOŽKY POSTIŽENÉ EKZÉMY, LUPENKOU A DERMATITIDAMI – začněte aplikovat krém již při prvních projevech kožních problémů jako svědění a zarudnutí

BELOBAZA krém je zdravotnický prostředek používaný jako mechanická ochrana pokožky, tohoto účinku je dosaženo výhradně neaktivními lipidovými substancemi.

BELOBAZA krém chrání a vyživuje citlivou pokožku, včetně citlivé pokožky dětí. Používá se jako pomocná léčba pro atopické kožní změny a také pro krytí a uklidnění pokožky po léčbě topickými kortikosteroidy.

BELOBAZA krém se používá jako pomocná léčba mírných kožních lézí, např. svědění a suché pokožky, kdy není léčba topickými kortikosteroidy indikována. U dermatóz, u kterých je použití ochranného krému indikováno, může být krém BELOBAZA použit jako podpůrná léčba.

BELOBAZA krém může být použit jako jediný přípravek během fáze remise nebo v kombinaci s kortikosteroidy během zánětlivých epizod.

Doporučená aplikace:
Aplikujte lehce na pokožku tenkou vrstvu krému dvakrát denně nebo, v případě potřeby, častěji. Možné používat dlouhodobě, až do vymizení příznaků. Belobaza se velmi dobře roztírá, rychle vstřebává a nezanechává skvrny na oblečení.

Před prvním použitím:
Tento zdravotnický prostředek neobsahuje kortikosteroidy.
Pokud používáte krém BELOBAZA s další léčbou, je doporučeno konzultovat lékaře nebo dermatologa ještě před zahájením aplikace, aby se zabránilo možným nežádoucím účinkům z kombinování léčebných metod.
Před použitím si pečlivě přečtěte příbalovou informaci.

Složení: čištěná voda, bílá vazelína, cetylstearylalkohol, tekutý parafin, cetostearomakrogol, benzylalkohol, monohydrát dihydrogenfosforečnanu sodného, kyselina fosforečná, hydroxid sodný

BELOBAZA krém je zdravotnický prostředek používaný jako mechanická ochrana pokožky. Chrání a vyživuje pokožku, včetně citlivé pokožky dětí.

Belobaza krém 400g

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému