Bioderma Photoderm M tmavý SPF50 40ml

Bioderma Photoderm M tmavý SPF50 40ml  
Hodnocení: Hodnocení: 3,00 3,00 (1 hlas)
Výrobce: BIODERMA LABORATORIES (F)
Kód zboží: 3918464
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 376,03 Kč
Cena: 455,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

"Pro všechny ženy, které chtějí minimalizovat riziko hyperpigmentace nebo chtějí skutečně vidět, jak se melasma ztrácí z jejich tváře, je zde Photoderm M SPF 50+, inovace Bioderma, která kombinuje účinnost solárních filtrů a pigmentů v jednom produktu. Optimální ochrana před škodlivým modrým světlem a slunečním zářením vychází z jedinečného, ??patentovaného přístupu, který pomáhá blokovat modré světlo a tak pomáhá snižovat produkci melaninu.

Photoderm M SPF 50+ obsahuje novou, patentovanou formuli, která poskytuje účinnou ochranu proti modrému světlu a posílenou ochranu proti návratu melasmy, a tak snižuje riziko hyperpigmentace (vznik těhotenské masky).

Kromě vnějšího ochranného a povrchového účinku proti UVA a UVB záření (filtrační systémy), Photoderm M SPF 50+ poskytuje také skutečnou vnitřní (hloubkovou) biologickou ochranu.

Photoderm M SPF 50+ rozjasňuje a sjednocuje tón pleti, je vysoce krycí a matuje pokožku až na 8 hodin. Jeho textura je příjemná na dotek a snadno se roztírá. Je dostupný v přirozeně hnědém odstínu, který se přizpůsobí tónu pleti a je voděodolný.


BENEFITY:
Velmi vysoká ochrana proti UVA/UVB a modrému světlu
61% ochrana před modrým světlem
Pomáhá zabraňovat vzniku pigmentových skvrn, zmírňuje je a omezuje jejich návrat
Vysoce krycí s matujícím účinkem až na 8 hod.
Vhodný pro těhotné a kojící ženy
Multi-odolný (voda, pot, nadměrná vlhkost)
Velmi dobrá oční tolerance
Bez parfemace

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE:
UVB a UVA paprsky jsou primárním faktorem, který způsobuje hyperpigmentaci. Nedávno bylo prokázáno, že hlavní příčinou způsobující melasmu je právě viditelné světlo, přičemž nejsilnější roli hraje modré světlo.

Photoderm M SPF+ byl vyvinut ve spolupráci s dermatology, aby reagoval na příčiny a důsledky melazmy:
• Poskytuje nejvyšší ochranu před modrým světlem na trhu
• Je obohacený o GLABRIDIN, který pomáhá při prevenci vzniku pigmentových skvrn a redukuje již existující skvrny
• Vysoká koncentrace pigmentů redukuje stopy modrého světla
• SUN ACTIVE DEFENSE, ochrana proti slunci posílenou vůči UVA záření kombinuje UV filtry a patentovanou biologickou ochranu, která zesiluje vlastní obranné mechanismy pokožky, a tím pomáhá udržovat dlouhodobou péči o zdraví pokožky na slunci.

Před sebou máte skutečnou dermatologickou sluneční ochranu v podobě gel-krému, který kombinuje technologický přístup k redukci pigmentových skvrn, ale nezanedbává senzorickou stránku a přináší příjemnou texturu pro každodenní aplikaci.

PATENTY A AKTIVNÍ LÁTKY:
OCHRANA PŘED MODRÝM SVĚTLEM: unikátní kombinace ingrediencí s vysokou koncentrací pigmentů pomáhá zvyšovat ochranu před modrým světlem.

SUN ACTIVE DEFENSE, nejvyspělejší sluneční ochrana s posíleným účinkem proti UVA:
• Fyzikální ochrana – chemické filtry UVA/UVB
• Patentovaná biologická ochrana – ektoin + mannitol
Tato kombinace posiluje přirozenou obranyschopnost pokožky proti slunci a pomáhá zachovat dlouhodobou péči o zdraví pokožky vystavené slunci.

AKTIVNÍ INGREDIENCE:
• GLABRIDIN v kombinaci s ochranou před modrým světlem minimalizují riziko vzniku melasmy (těhotenské masky)
• MINERÁLNÍ PIGMENTY a zmatňující pudry sjednocují pokožku, zmatňují a přirozeně kryjí

Patentovaný DAF komplex zvyšuje toleranci i té nejcitlivější pokožky.


NÁVOD K POUŽITÍ:
Aplikujte rovnoměrně a v dostatečném množství před pobytem na slunci (snížené množství přípravku snižuje výši solární ochrany). Pro zachování ochrany aplikujte znovu po pocení, plavání nebo osušení ručníkem. Před použitím dobře protřepejte. Vyhněte se kontaktu s oblečením. Dostupný také ve světlém odstínu. Aplikujte pouze na zdravou pokožku. Nadměrné vystavování pokožky slunci může poškodit zdraví i přes použití sluneční ochrany. "

Typ pokožky: Pihy, tmavé skvrny, hyperpigmentovaná pokožka

Indikace: Pleť s pihami, tmavými skvrnami a se sklonem k hyperpigmentaci. Těhotenská maska (melasma). Vhodný pro těhotné ženy.

Složení: AQUA/WATER/EAU, OCTOCRYLENE, DICAPRYLYL CARBONATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, BUTYLENE GLYCOL, HYDROXYPROPYL DIMETHICONE BEHENATE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, METHYLPROPANEDIOL, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, IRON OXIDES (CI 77492), DECYL GLUCOSIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, CYCLOHEXASILOXANE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, XANTHAN GUM, IRON OXIDES (CI 77491), DISODIUM EDTA, IRON OXIDES (CI 77499), 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, RHAMNOSE, PROPYLENE GLYCOL, ALUMINUM HYDROXIDE, ECTOIN, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL. [BI 711]

Vysoce krycí denní krém se zmatňujícím účinkem proti hyperpigmentacím. Zesvětluje tmavé skvrny, zabraňuje návratu melazmy (těhotenské masky).

Bioderma Photoderm M tmavý SPF50 40ml

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému