Bronchipret tymián a břečťan sirup 100ml

Bronchipret tymián a břečťan sirup 100ml  
Výrobce: BIONORICA SE, NEUMARKT (D)
Kód zboží: 2398361
Kód SÚKL: 136002
ATC: V11
Obsahuje: Fytofarmaka a živočišné produkty (česká ATC skupina)
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 139,29 Kč
Cena: 156,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Bronchipret tymián a břečťan sirup je rostlinný léčivý přípravek na léčbu zánětlivých onemocnění dýchacích cest u dospělých, dospívajících a dětí od 1 roku.
Je určen k léčbě akutní nekomplikované bronchitidy (zánětu průdušek) se zvýšenou tvorbou hlenu a k léčbě kašle při nachlazení.
Charakteristickými příznaky akutního zánětu průdušek či kašle provázejícího nachlazení jsou vlhký kašel, potíže při vykašlávání hlenu a bolest na hrudi při kašli.

Neužívejte Bronchipret tymián a břečťan sirup:

Jestliže jste alergický(á) na tekutý tymiánový extrakt a tekutý extrakt z břečťanového listu nebo jiné rostliny z čeledi hluchavkovitých nebo aralkovitých, břízu, pelyněk, celer nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.
Před užitím Bronchipret tymián a břečťan sirupu se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem, pokud trpíte gastritidou (zánět žaludku) nebo žaludečním či dvanáctníkovým vředem.

Dávkování:

Děti od 1 do 5 let: 3,2 ml 3x denně.
Děti od 6 do 11 let: 4,3 ml 3x denně.
Dospívající od 12 let a dospělí: 5,4 ml 3x denně.

Bronchipret tymián a břečťan sirup užívejte 3krát denně pomocí přiložené odměrky v dávce odpovídající věku dle výše uvedené tabulky.
Bronchipret tymián a břečťan sirup užijte neředěný a zapijte tekutinou (nejlépe vodou). 3 Délka léčby závisí na průběhu onemocnění.
Pokud se příznaky zhoršují nebo přetrvávají déle než 1 týden nebo pokud se vyskytnou dušnost, horečka, hnisavý nebo krvavý hlen, je potřeba se poradit s lékařem. Čtěte podrobně příbalový leták.

Složení:

Léčivými látkami ve 100 g (odpovídá 89,2 ml) sirupu jsou: thymi extractum fluidum (1 : 2 – 2,5) (tekutý tymiánový extrakt) (extrahováno směsí roztoku amoniaku 10% [m/m] : glycerolu 85% [m/m] : ethanolu 90% [v/v] : vody (1:20:70:109)) 15,0 g hederae helicis folii extractum fluidum (1:1) (tekutý extrakt z břečťanového listu) (extrahováno ethanolem 70% [v/v]) 1,5 g pomocnými látkami jsou hydroxypropylbetadex, monohydrát kyseliny citrónové, čIštěná voda, kalium–sorbát, roztok maltitolu, ethanol (součást rostlinných extraktů), roztok amoniaku 10% a glycerol 85% (součást thymi extractum fluidum).

Bronchipret tymián a břečťan sirup je rostlinný léčivý přípravek na léčbu zánětlivých onemocnění dýchacích cest.

Bronchipret tymián a břečťan sirup 100ml

Další informace o zboží Bronchipret tymián a břečťan sirup 100ml


Volně prodejný léčivý přípravek.

Pečlivě pročtěte příbalové informace!


Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému