Carbofit 60 tobolek

Carbofit 60 tobolek  
Výrobce: DACOM PHARMA (CZ)
Kód zboží: 8594011210203
HEM: 350-7.7.03/19519/2
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 94,64 Kč
Cena: 106,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Aktivní rostlinné uhlí z kokosových skořápek v hypromelosových tobolkách.

Čisté aktivní rostlinné uhlí v tobolkách.

Aktivní rostlinné uhlí z kokosových skořápek:

výhradně rostlinného původu
s vysokou pórovitostí pro zajištění žádané aktivity
V hypromelosové tobolce vhodné i pro vegany:

uvolnění aktivní látky není v případě tobolek znesnadněno lisováním
tobolky neobsahují další pomocné látky často používané při výrobě tablet
v případě potřeby je možné prášek z tobolky pohodlně vysypat a upravit způsob dávkování a užití

Užívání a dávkování:

1-2 tobolky za den nejlépe mezi jídly. Zapít dostatečným množstvím vody. Pro děti od 3 let poloviční dávka.

Uvedené vlastnosti CARBOFITU a způsob zpracování látky v doplňku stravy ovlivňují doporučené dávkování přípravku. Zejména na počátku užívání se doporučujeme řídit uvedeným. V případě potřeby je ale možné jednotlivou dávku postupně navýšit až na 5 tobolek viz níže:

Doporučená doba užívání:

Při očistě (detoxikaci) organismu 1-2 tobolky 2x denně po dobu 1 měsíce.
V případě střevních nevolností je dávkování a délka užívání individuální. Při nadměrné plynatosti (s náznaky průjmu) mohou dospělí užívat 1-5 tobolek několikrát denně (děti poloviční dávku), vždy zapít dostatečným množstvím vody. Při častém a opakovaném průjmu vyhledejte lékaře.

Skladování:

Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě. Lahvičku vždy dobře uzavřít! CARBOFIT vychytává i látky ze vzduchu, kdyby nebyla lahvička dobře uzavřená, snížila by se jeho účinnost.

Upozornění:

Kromě černého zbarvení stolice nejsou nežádoucí vedlejší účinky známy. CARBOFIT může adsorbovat i současně podané léky, proto se nejdříve poraďte s lékařem, pokud takové léky užíváte. Doporučujeme, aby mezi užitím CARBOFITU a jiných léků byl dodržen interval alespoň 2-4 hodin. Nepoužívat jako náhradu pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí!

Aktivní uhlí je pórovitá uhlíková látka získávaná karbonizací a aktivací suroviny. Význačnou vlastností aktivního uhlí je jeho velká adsorpční schopnost.

Aktivní uhlí přispívá ke snižování nadměrné plynatosti po jídle. (Příznivého účinku aktivního uhlí se dosáhne při požití 1 g alespoň 30 minut před jídlem a 1 g krátce po jídle.)

Díky pórovitosti aktivního uhlí, jeho enormní vnitřní povrch umožňuje adsorbovat široký rozsah látek. Látka, která má být odstraněna, se uvede do styku s aktivním uhlím a difunduje potom do vnitřní sféry pórů.

Právě četnost výskytu mikropórů a transportních pórů určuje vlastnosti konkrétního užitého aktivního uhlí: Ve struktuře aktivního uhlí vyrobeného z kokosových skořápek výrazně převažují mikropóry.

Doplněk stravy obsahující aktivní rostlinné uhlí z kokosových skořápek. Pomáhá při nadměrné plynatosti, střevních potížích i při očistě organismu.

Carbofit 60 tobolek

Doplněk stravy.

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému