CutisHelp AKNÉ konopný krém noční 30ml

CutisHelp AKNÉ konopný krém noční 30ml  
Výrobce: PARENTERAL A.S. (CZ)
Kód zboží: 8595218200431
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 210,74 Kč
Cena: 255,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Charakeristika:

CutisHelp konopný krém Akné noční je dezinfekční, antiseptický a výživný krém pro pravidelné ošetření obličeje a celého těla při akné a je zvlášť vhodný pro večerní ošetření. Obsahuje olej (10% hmotnosti krému) ze semen technického konopí (obohacený vitamíny A, C, D, E) s přirozenými protialergickými, protibakteriálními a protizánětlivými vlastnostmi i filtrem UV záření, bílou vazelínu a síru. CutisHelp konopný krém při akné napomáhá regeneraci buněk kůže, vyhlazení a čištění pleti, v případě těžších projevů akné omezuje při dlouhodobé aplikaci zjizvení kůže. Je bez parabenů, psychotropních a návykových i dalších nepřirozených chemických látek a syntetických příměsí a není parfémovaný.

Použití:

Vtírejte na postižená místa nejlépe večer před spaním.

Upozornění:

Působení účinných látek se na ošetřených místech může projevit jako dočasné svědění v trvání až několika desítek minut aplikace proto není vhodná v bezprostředním okolí očí a rtů.

Obsah: 30 ml

Vysoce účinný přípravek pro noční ošetření pleti při akné. Zklidnuje zánět a výraznými antiseptickými vlastnostmi působí proti přemnoženým bakteriím, reguluje nadměrnou produkci kožního mazu, kůži zároveň intenzivně hydratuje.

CutisHelp AKNÉ konopný krém noční 30ml

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému