Edenpharma Železo plus 30 tablet

Edenpharma Železo plus 30 tablet  
Výrobce: EDENPHARMA (CZ)
Kód zboží: 2806819
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 93,75 Kč
Cena: 105,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Železo potřebují všechny tělesné orgány. Železo je nezbytnou součástí hemoglobinu, složky červených krvinek, přenášejících kyslík k buňkám.
Je zvláště potřebné v těhotenství, u žen se silným menstruačním krvácením. Železo má význam pro správny růst buněk, a přiznivě působí na imunitný systém.

Kyselina listová se účastní na dělení buněk, syntézy nukleových kyselin. Kyselina listová je vitamín ze skupiny B vitamínů. Kyselina listová pomáha udržovat dobrý zdravotní stav, je potřebná i pro tvorbu červených krvinek a k buněčnému dělení. Dostatečný příjem kyseliny listové je důležitý zejména v době těhotenství.

Vitamín C – jeho role je ochrana DNA, bílkovin, lipidů před oxidací, podpora tvorby kolagenu, funkce nervového a imunitního systému, podpora imunitního systému během a po tělesném cvičení, podpora absorpce nehemového železa (železo z rostlinných zdrojů), podpora energetického metabolismu, snížení únavy a vyčerpání . Přispívá k zachování normálních psychologických funkcí, regeneruje redukované formy vitaminu E, přispívá k normálnímu energetickému metabolismu a udržuje normální funkci imunitního systému.

Složení v 1 tabletě:

železo 14 mg, vitamin C 250 mg, kyselina listová 200 µg

Dávkování:

1 tableta denně

Doplněk stravy s obsahem železa, kyseliny listové a vitaminu C pro těhotné a kojící ženy.

Edenpharma Železo plus 30 tablet

Doplněk stravy.

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému