Immun44 60 kapslí

Immun44 60 kapslí  
Výrobce: Vis Vitalis gmbH (A)
Kód zboží: 3241339
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 349,11 Kč
Cena: 391,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Immun44® 60 kapslí je doplněk stravy s rostlinnými výtažky, phyto-panmol®-vitamíny a dalšími mikroživinami pro normální fungování imunitního systému.

Přednosti preparátu:

• vyvinut speciálně pro potřeby imunitního systému
• stimuluje syntézu protilátek v těle
• obsahuje antioxidanty, které neutralizují radikály
• lídr v segmentu v Rakousku
• obsahuje Plantovir® = výtažek z Cistus incanus (skalní růže) - komplexní směs tzv. polyfenolů – sloužících k zásobování imunitního systému
• obsahuje PHYTO-PANMOL® = biologicky aktivní vitamíny z přírodních zdrojů
• pro celou rodinu = od dětí až ke starším
• pro všeobecné zásobování imunitního systému a k zásobování imunitního systému při imunologickém stresu
• efektivní, komplexní, bioaktivní složení (není žádný srovnatelný výrobek na trhu)
• provedeny dvě studie u dětí v mateřské škole a zaměstnanců nemocnic v Rakousku
• pomáhá tělu dobít a udržet "imunitní baterií"

Imunitní systém lidského těla je komplexní systém, který je spojen se všemi regulačními tělesnými funkcemi.
Představuje typ biologického systému dohledu a obrany, který náš organismus chrání před zatěžujícími cizími organismy a odpadními látkami metabolismu.
Aby mohl plnit rozličné signalizační a obranné reakce, musejí být funkce našeho imunitního systému na všech úrovních přesně a flexibilně vzájemně sladěné.

Výzkum v oblasti výživy se zabývá vlivem našich stravovacích zvyklostí na naše zdraví.
Poznatky z tohoto výzkumu prozatím jasně ukazují spojitost mezi přísunem živin a flexibilitou a schopností reakce našeho komplexního obranného systému.
Tak jako funkčnost našeho imunitního systému je podobně rozmanitá i Podobně rozmanitá jako funkčnost našeho imunitního systému je i komplexita jeho nutričních potřeb. Teprve při vzájemné souhře mnoha vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a takzvaných bioaktivních rostlinných látek může náš biologický obranný systém plnit své komplexní funkce.

PHYTO-PANMOL®

Immun44® kapsle obsahují patentovaný PHYTO-PANMOL®-B-KOMPLEX.

Ten obsahuje vitamíny skupiny B, získané z vysoce hodnotných klíčků merlíku.
Níže jmenované vitamíny jsou zde k dispozici v jedinečné komplexnosti a úplnosti: vit. B1 jako aneurin, TPP, TTP; vit. B2 jako riboflavin, FMN, FADH; vit. B3 jako Niacin, NADH, NADPH; vit. B5 jako kyselina pantothenová, koenzym A; vit. B6 jako pyridoxin, pyridoxol, pyridoxamin; vit. B7 jako biotin, biocytin; vit. B9 jako kyselina listová, foláty; vit. B12 jako kyanokobalamin, methylkobalamin.

Immun44® kapsle obsahují PLANTOVIR®, komplexní směs takzvaných polyfenolů. Polyfenoly se získávají standardizovanou extrakcí z vysoce hodnotných rostlin. Slouží, stejně jako vitamíny, minerální látky a stopové prvky kombinované a dávkované dle potřeb imunitního systému, k nutričnímu zásobení imunitního metabolismu.

Použití:

Immun44® kapsle přispívají k:

• normální funkci imunitního systému
Vitamíny B6, folát, B12, beta karoten, vitamín C a rovněž stopové prvky selen, železo, měď a zinek přispívají – samostatně nebo ve vzájemné biologické souhře – k normální funkci imunitního systému.
• flexibilitě imunitního systému
Folát a kobalamin (vit B12), hořčík, zinek a železo mají regulační funkci při procesech buněčného dělení, beta karoten při buněčné specializaci.
• odolnosti imunitního systému
Riboflavin (vit. B2), přírodní vitamín E a rostlinné polyfenoly (z rostliny Cistus incanus (skalní růže) a citrusových plodů), vitamín C šetrný k žaludku, stopové prvky selen, měď, mangan a zinek přispívají ke komplexní ochraně buněk těla před oxidačním stresem. Vitamín C přitom napomáhá znovu obnovit „spotřebovaný“ vitamín E.

Dávkování:

Běžné dávkování: 2 kapsle denně (ráno a večer)

Při imunologické zátěži: 3 kapsle denně (ráno, v poledne a večer)

Přípravek je vhodný i pro děti ve věku 4-7let, kdy se podává 1 kapsle denně, ráno.

Složení:

Hydroxypropylmethylcelulóza, natrium-askorbát, oxid hořečnatý, glukonan železnatý, maltodextrin, glukonan zinečnatý, citrusové bioflavonoidy, prášek z klíčků merlíku (5,7 %), plnidlo: mikrokrystalická celulóza, D-alfa-tokoferylacetát, rostlinný výtažek z Cistus incanus ssp. creticus (skalní růže), niacinamid, beta-karoten, kalcium-pantothenát, glukonan manganatý, olejový výtažek z rýžových klíčků (1 %), lutein, pyridoxol-hydrochlorid, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, nosič: arabská guma, glukonan měďnatý, sacharóza, lykopin (obsahuje sóju), kukuřičný škrob, kyselina listová, biotin, hexahydrát chloridu chromitého, selenan sodný, molybdenan sodný, fytomenadion, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Immun44® je určený na normální fungování imunitního systému.

Immun44 60 kapslí

Doplněk stravy.

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému