KOLAGEN 500ML EKOMEDICA

KOLAGEN 500ML EKOMEDICA  
Výrobce: EkoMedica Czech s.r.o. (CZ)
Kód zboží: 3591881
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 327,68 Kč
Cena: 367,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

KOLAGEN

Marine Collagen, Kyselina hyaluronová, Hořčík, Vitamín C

DOPLNĚK STRAVY

500 ml

KOLAGEN je tekutý doplněk stravy s obsahem hydrolyzovaného kolagenu v originální směsi s hořčíkem, kyselinou hyaluronovou a vitamínem C, s příchutí manga.

Kolagen patří k vláknitym bílkovinám a tvoří základní složku pojivových tkání, tj.chrupavek, kloubů, vazů a šlach, kůže, vlasů a nehtů. Kyselina hyaluronová je rovněž látka tělu vlastní, tvoří součást tkání, nervových vláken, sklivce, kůže a synoviální tekutiny v kloubech, vyplňuje mezibuněčné prostory. Vitamín C podporuje tvorbu kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavek, zubů, dásní a kůže. Hořčík přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů, i normální činnosti svalů, pomáhá snižovat míru únavy a vyčerpání.

Složení: Hydrolyzovaný kolagen (marine collagen) (výrobek z ryb) 800mg, mango (přírodní aroma), kyselina hyaluronová 60 mg, vitamín C (kyselina L-askorbová) 300 mg (tj. 378 % RHP*), hořčík (mléčnan hořečnatý) 130 mg (tj. 37 % RHP*) v 30 ml výrobku. (*RHP = referenční hodnota příjmu).

Skladování: V temnu a suchu při teplotě do 250 C. Chraňte před světlem. Po otevření skladujte v chladničce v původním obalu.

Doporučené dávkování: 15 ml (1 polévková lžíce) 2 x denně, ráno a odpoledne po jídle, zapít tekutinou.

Upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Výrobek není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí. Po otevření spotřebujte do 21 dní. Produkt je stabilizován pouze pasterizací. Před použitím protřepejte.

Barva, vůně i chuť výrobku se může v různých šaržích měnit, což není na závadu jeho kvality.

BEZ CHEMICKÝCH KONZERVANTŮ

EkoMedica Kolagen je tekutý doplněk stravy s obsahem hydrolyzovaného kolagenu v originální směsi s hořčíkem, kyselinou hyaluronovou a vitamínem C, s příchutí manga.

KOLAGEN 500ML EKOMEDICA

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému