Nutridrink Compact 4x125ml Neutral

Nutridrink Compact 4x125ml Neutral  
Výrobce: NUTRICIA (A)
Kód zboží: 3028017
Kód SÚKL: 33898
ATC: V06XX
Obsahuje: Výživa, dietetika (skupina pro VZP)
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 175,00 Kč
Cena: 196,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Co je Nutridrink?

Nutridrink je tekutá výživa speciálně vyvinutá pro pacienty se zvýšenou potřebou energie a nedostatečným příjmem živin.
Může sloužit jako částečná nebo úplná náhrada stravy pro pacienty trpící podvýživou související s onemocněním.
Existují také varianty tekuté výživy určené pro pacienty s podvýživou při nádorových onemocněních, proleženinách, při zvýšené potřebě bílkovin či při jejich sníženém příjmu, ale také pro pacienty s cukrovkou.

Jak užívat Nutridrink?

1. Před použitím nápoj řádně protřepejte
2. Popíjejte po doušcích mezi jídly
3. Nutridrink můžete vychladit i mírně ohřát
4. Užívejte dle pokynů lékaře min. 14 dnů

Pro koho je vhodný Nutridrink?

Podvýživa neboli malnutrice je stav, kdy má tělo nedostatek potřebných živin. Může se jednat o nedostatek základních živin (cukry, tuky, bílkoviny) nebo některých dalších složek potravy (například vitaminů, stopových prvků apod.).
Podvýživa související s onemocněním může způsobit oslabení imunitního systému, zvýšení rizika infekce, zhoršené hojení ran či delší dobu hospitalizace.

Výživa k popíjení

Výživa k popíjení neboli sipping je speciální tekutá výživa v lahvičkách, připravená k okamžitému použití (tzv.nutriční drinky).
Jedná se o vyváženou tekutou stravu vyvinutou pro pacienty se zvýšenou potřebou energie a živin, kteří trpí podvýživou související s nemocí.
K dispozici je také alternativa - výživa v podobě krému. Přípravky se vyznačují přesně určeným složením živin (cukry, tuky, bílkoviny, minerály, stopové prvky, vitamíny) a řadí se mezi potraviny pro zvláštní lékařské účely, které je nutné užívat pod dohledem lékaře, lékárníka nebo specialisty v oblasti výživy.

Složení

Voda, mléčné bílkoviny, maltodextrin, sacharóza, rostlinné oleje, hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), aroma, cholin chlorid, L-askorban sodný, citronan tridraselný, hydrogenfosforečnan didraselný, mléčnan železnatý, DL-?-tokoferyl acetát, nikotinamid, barvivo (podle příchuti - kurkumin, kyselina karmínová nebo amoniak-sulfitový karamel), retinyl acetát, glukonan měďnatý, síran manganatý, seleničitan sodný, D-pantothenát vápenatý, D-biotin, síran zinečnatý, chlorid chromitý, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), thiamin hydrochlorid, jodid draselný, riboflavin, molybdenan sodný, fluorid sodný, fytomenadion.

Kompletní tekutá výživa Nutridrink Compact je vhodná zejména pro pacienty, kteří trpí nechutenstvím a mohou přijímat pouze malé porce.

Nutridrink Compact 4x125ml Neutral

Volně prodejný léčivý přípravek.

Pečlivě pročtěte příbalové informace!


Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému