Ostrovidky Neo - akční balení 30+15 kapslí

Ostrovidky Neo - akční balení 30+15 kapslí  
Výrobce: NOVENTIS S.R.O. (CZ)
Kód zboží: 2664903
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 119,64 Kč
Cena: 134,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Oči jsou jedním z našich nejvzácnějších orgánů. Prostřednictvím zraku vnímáme okolní svět, zvládáme každodenní rutinu, orientujeme se v okolí.
Náš zrak se však během života mění, je ovlivňován našim životním stylem a jeho kvalita často s věkem klesá.

Ostrovidky Neo obsahují směs vitaminů, minerálů, karotenoidů a extraktů z borůvek a světlíku lékařského, které příznivě ovlivňují stav zraku.
Balení po 45 ks měkkých želatinových kapslí, tedy při dodržení doporučeného dávkování 1 kapsle denně, představuje intenzivní 1,5 měsíční kúru.

Víte že, oči jsou druhým nejvytíženějším orgánem našeho těla? Zpracovávají okolo 36 000 rozličných informací za hodinu.
Zejména prostřednictvím našich očí vnímáme okolní svět, mnohými jsou proto považovány za jeden z nejdůležitějších smyslů.
Je třeba se proto zamyslet nad tím, co dělat pro svoji oči, aby se kvalita zraku, zejména v době počítačů, tabletů a chytrých telefonů nezhoršovala.

Vyvážená strava bohatá na antioxidační vitamíny a minerály např. vitamín A, C, E, zinek, selen prospívá nejen očím, ale celému organismu.
Důležité jsou také karotenoidy (lutein a zeaxantin), které se nachází v zelenině – v mrkvi, brokolici, kukuřici, listovém salátu, čerstvém špenátu, rajčatech a zelených fazolkách.
V lidském organismu se tyto karotenoidní pigmenty přirozeně nachází nejen v mozku, ale i v sítnici oka, kde dokážou pohlcovat modrou část světelného spektra, které je pro buňky sítnice zvlášť nebezpečné a může je poškodit. Známé jsou i blahodárné účinky některých rostlinných extraktů – např. borůvek nebo Světlíku lékařského.

Pro ty, kteří si chtějí zajistit dostatečný příjem všech těchto látek, je důležité pamatovat na správný a vyvážený jídelníček, případně jej podpořit doplňky stravy.
Ostrovidky Neo mají velmi komplexní složení tak, aby obsáhly všechny důležité vitamíny a látky podporující zachování správné funkce zraku.

Složení:

Omega-3 rybí olej 18/12 (EPA/DHA), želatina, kokosový olej, aksamitník vzpřímený (Tagetes erecta, extrakt z květu), kyselina askorbová, zvlhčující látka glycerol, sójový olej část. hydrogenovaný, světlík lékařský (Euphrasia officinalis, extrakt z nati), voda čištěná, emulgátor sójový lecitin, D-alfa-tokoferol, oxid zinečnatý, seleničitan sodný, brusnice borůvka (Vaccinium myrtillus, extrakt z plodu), zvlhčující látka sorbitol, retinyl palmitát, barviva E 172, E 120,

Dávkování:

1 kapsli denně, polykat, nekousat.
Doporučené dávkování se nesmí překračovat.

Upozornění:

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy.
Ukládat mimo dosah dětí
Není určeno jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu.
Neužívejte při poruchách krevní srážlivosti nebo užíváte - li jakékoliv léky ovlivňující krevní srážlivost. Užíváte-li jakékoliv léky nebo doplňky stravy, poraďte se o vhodnosti užívání tohoto doplňku stravy se svým lékařem.

Skladování:

Uchovávejte při teplotě od 15 °C do 25 °C, v původním obalu, aby byl přípravek chráněn před světlem a vlhkostí.

Ostrovidky Neo obsahují směs vitaminů, minerálů, karotenoidů a rostlinných extraktů. Vitamín A a zinek příznivě ovlivňují normální stav zraku.


Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému