Favea ProbioLact forte N°12, 30 tob.

Favea ProbioLact forte N°12, 30 tob.  
Výrobce: PHARMACEUTICAL BIOTECHNOLOGY S.R.O. (CZ)
Kód zboží: 3892537
HEM: Specifikace prod. SP-HP-1267
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 236,61 Kč
Cena: 265,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Popis
Doplněk stravy ProbioLact forte N°12 obsahuje vyvážený komplex 12 resp. 14 různých kmenů živých mikroorganismů v počtu až 10 miliard v jedné tobolce. Bakterie Lactobacillus acidophilus biofilm jsou zpracovány unikátní technologií do formy tzv. biofilmu. Biofilm je přirozená souvislá vrstva bakterií, které vytváří ochrannou a stimulační bariéru. Tato probiotika jsou produkována tak, aby se již v průběhu výroby chovala obdobným způsobem jako by byla na střevní sliznici. ProbioLact forte N°12 dále obsahuje inulin z čekanky (prebiotikum) pro podporu růstu laktobacilů a bifidobakterií. Speciální neželatinová enterosolventní tobolka přípravku ProbioLact forte N°12 déle chrání její obsah v žaludku před nízkým pH a pomáhá tak prodlužovat stabilitu a vitalitu živých kultur. Přípravek je vhodný i pro osoby se speciálními stravovacími zvyklostmi (vegany a vegetariány).

Složení:
kukuřičný škrob, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), inulin, probiotické kultury (Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei), Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus sporogenes, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium lactis biofilm, Lactobacillus acidophilus biofilm), kyselina L-askorbová, látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin), cholekalciferol.

Balení:
30 tobolek

Dávkování: 1 tobolku 1-2x denně před jídlem, zapít dostatečným množstvím tekutiny. V případě, že probiotika užíváte v průběhu antibiotické léčby, doporučujeme ProbioLact Forte N°12 užívat přibližně v polovině intervalu mezi jednotlivými dávkami antibiotik.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Není vhodné pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí.

Doplněk stravy ProbioLact forte N°12 obsahuje vyvážený komplex 12 resp. 14 různých kmenů živých mikroorganismů v počtu až 10 miliard v jedné tobolce.

Favea ProbioLact forte N°12, 30 tob.

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému