Revalid Revitalizing Protein Conditioner 250ml

Revalid Revitalizing Protein Conditioner 250ml  
Výrobce: DOETSCH GRETHER AG, BASEL (CH)
Kód zboží: 7640123390355
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 196,69 Kč
Cena: 238,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Revalid Conditioner zlepšuje strukturu vlasů, navrací jim hustotu a vitalitu. Kombinace výživných složek, jako je ovesný extrakt, extrakt z pšeničných klíčků a panthenol, zanechává vlasy hebké, lesklé a bez zatížení. Díky kondicionéru Revalid se vlasy velmi snadno rozčesávají.

Bez parabenů/ Bez sulfátů

AKTIVNÍ SLOŽKY

• PANTHENOL
Panthenol stimuluje proliferaci dermálních fibroblastů a urychluje obnovu buněk. Má schopnost absorbovat a udržovat vlhkost. Opravuje a posiluje poškozené vlasy, působí proti roztřepeným konečkům, přidává vlasům na objemu a zvyšuje tažnost vlasu.

• ALANTOIN
Alantoin zklidňuje pokožku hlavy, podporuje růst buněk, zlepšuje regeneraci pokožky.

• PŘÍRODNÍ EXTRAKTY
Výtažek z pšeničných klíčků obsahuje proteiny a aminokyseliny, které vyživují a posilují vlasy. Pomáhají znovu získat ztracenou vlhkost a brání dalšímu poškozování vlasů. Výtažek z ovsa (avena sativa) působí proti zarudnutí a podráždění pokožky.

NÁVOD K POUŽITÍ
Po umytí vlasů šamponem Revalid Shampoo, aplikujte Revalid Conditioner na vlasy a pokožku hlavy. Nechte kondicionér chvilku působit, pak pročesejte širokým hřebenem a důkladně opláchněte.

SLOŽENÍ:
AQUA, CETEARYL ACOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DICAPRYLYL ETHER, MYRISTYL MYRISTATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, PANTENOL, ALLANTOIN, PARAFFINUM LIQUIDUM, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, AVENA SATIVA KERNEL EXTRACT, BETAINE, DIMETHICONE, ISOPROPYL ALCHOL, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, MYRISTYL ALCOHOL, BUTYLENE GLYCOL, PANTOLACTONE, SODIUM BENZOATE, PARFUM, CITRIC ACID.

Revalid Conditioner zlepšuje strukturu vlasů, navrací jim hustotu a vitalitu.

Revalid Revitalizing Protein Conditioner 250ml

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému