Revalid Revitalizing Protein Shampoo 250ml

Revalid Revitalizing Protein Shampoo 250ml  
Hodnocení: Hodnocení: 3,00 3,00 (1 hlas)
Výrobce: DOETSCH GRETHER AG, BASEL (CH)
Kód zboží: 7640123390157
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 21,00 %
Cena bez DPH: 167,77 Kč
Cena: 203,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Revalid posilující proteinový šampon myje vlasy šetrně, ale důkladně, a přitom je navíc revitalizuje. Vyživující složky jako extrakt z pšeničných klíčků a panthenol (vitamin B5) posilují strukturu vlasu. Alantoin a ovesný extrakt zklidňují pokožku hlavy. Revalid Shampoo můžete používat každý den.

Bez parabenů/ Bez silikonů

AKTIVNÍ SLOŽKY

• PANTHENOL
Panthenol stimuluje proliferaci dermálních fibroblastů a urychluje obnovu buněk. Má schopnost absorbovat a udržovat vlhkost. Opravuje a posiluje poškozené vlasy, působí proti roztřepeným konečkům, přidává vlasům na objemu a zvyšuje tažnost vlasu.

• ALANTOIN
Alantoin zklidňuje pokožku hlavy, podporuje růst buněk, zlepšuje regeneraci pokožky.

• PŘÍRODNÍ EXTRAKTY
Výtažek z pšeničných klíčků obsahuje proteiny a aminokyseliny, které vyživují a posilují vlasy. Pomáhají znovu získat ztracenou vlhkost a brání dalšímu poškozování vlasů. Výtažek z ovsa (avena sativa) působí proti zarudnutí a podráždění pokožky.

NÁVOD K POUŽITÍ
V dlaních smíchejte malé množství šamponu Revalid Shampoo s vodou a vytvořte jemnou pěnu. Zlehka vmasírujte konečky prstů do mokrých vlasů. Důkladně opláchněte. Dle potřeby postup opakujte.

SLOŽENÍ:
AQUA, SDIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPRYL BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM CHLORIDE, C12 - 13 PARETH - 3, PEG - 7 GLYCERYL COCOATE, GLYCERIN, LAURETH - 4, DISODIUM COCOYL GUTAMATE, PANTENOL, ALLANTOIN, DICAPRYLYL ETHER, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, BETAINE, POTASSIUM SORBATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BUTYLENE GLYCOL, ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, AVENA SATIVA KERNEL EXTRAC, TOCOPHEROL.

Revalid posilující proteinový šampon myje vlasy šetrně, ale důkladně, a přitom je navíc revitalizuje.

Revalid Revitalizing Protein Shampoo 250ml

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému