Favea Riboflavin s postupným uvolňováním tbl.30

Favea Riboflavin s postupným uvolňováním tbl.30  
Výrobce: FAVEA (CZ )
Kód zboží: 8595067107073
HEM: 350-6.6.05-19914
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 93,75 Kč
Cena: 105,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Popis
Doplněk stravy.

Je určený k doplnění vitamínu B2 do organismu. Postupné uvolňování vitamínu B2 z tablety umožní organismu efektivní využití podané dávky v čase. Vitamín B2 je vhodný pro udržení zdravé pokožky, sliznic a zraku, ke správné látkové přeměně důležité pro tvorbu energie, pro udržení normální činnosti nervové soustavy, pro udržení zdravých červených krvinek, k udržení normálního metabolismu železa, k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Doporučené dávkování:
1 tableta 1x denně.
Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje plnohodnotnou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Složení v 1 tbl:
Aktivní látky: riboflavin (vitamín B2) – 11,2 mg (800 % * DRHP), přídatné látky: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa a polyvinylpyrolidon (plnidla), stearan hořečnatý (látka protispékavá), potahovací látky: hydroxypropylmethylcelulosa, polyvinylpyrolidon.
* DRHP – denní referenční hodnota příjmu.

Balení
30 tbl.

Je určený k doplnění vitamínu B2 do organismu. Postupné uvolňování vitamínu B2 z tablety umožní organismu efektivní využití podané dávky v čase.

Favea Riboflavin s postupným uvolňováním tbl.30

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému