Silymarin AL 50mg 100 tablet

Silymarin AL 50mg 100 tablet  
Výrobce: Aliud Pharma GmbH Co.KG, Laichingen (D)
Kód zboží: 3833390
Kód SÚKL: 1147
ATC: A05BA03
Obsahuje: Silymarin
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 178,57 Kč
Cena: 200,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Přípravek Silymarin AL patří do skupiny léků určených k léčbě onemocnění jater. Obsahuje extrakt z plodů ostropestřce mariánského.

Silymarin AL se používá jako podpůrná léčba chronických zánětlivých jaterních onemocnění, jaterní cirhózy (závažné jaterní onemocnění charakterizované zmnožením vaziva a uzlovitou přestavbou jaterní tkáně) a toxického poškození jater.

Nezabrání poškození jater.

Léčba silymarinem neslouží k předcházení příčin jaterního poškození (jako např. alkoholem). Tento léčivý přípravek není vhodný pro léčbu akutních otrav.

Dávkování:
Dospělí a dospívající od 12 let užívají při dobré snášenlivosti na začátku léčby a u těžkých případů 2-3 tablety 3x denně. Po zlepšení příznaků a méně závažných případů se dávka může snížit na 4 tablety denně. Délka léčby není omezena.

Složení:
Léčivá látka je Silybi mariani extractum siccum raffinatum and normatum 20-33.1 : 1, extrahováno acetonem 68,03 – 75,19 mg (odpovídá Silymarinum 50 mg, vyjádřeno jako silibinin A).

Pomocné látky jsou monohydrát laktosy, sodná sůl karmelosy, kukuřičný škrob, koloidní bezvodý oxid křemičitý, magnesium-stearát, sacharosa (odpovídá < 0,01 výměně cukrů), uhličitan vápenatý, mastek, arabská klovatina, kaolin, makrogol 6000, tekutá glukosa, glycerol 85%, oxid titaničitý (E172), červený a černý oxid železitý (E172), voskové leštidlo (bílý vosk, karnaubský vosk, šelak).

Upozornění:
Přípravek Silymarin AL 50 obsahuje laktózu, sacharózu a glukózu. Nutno vzít v úvahu při nesnášenlivosti některých cukrů.

Používá se jako podpůrná léčba chronických zánětlivých onemocnění jater, jaterní cirhózy a toxického poškození jater u dospělých a dětí od 12 let.

Další informace o zboží Silymarin AL 50mg 100 tablet


Volně prodejný léčivý přípravek.

Pečlivě pročtěte příbalové informace!


Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému