Sinupret perorální kapky 50ml

Sinupret perorální kapky 50ml  
Výrobce: BIONORICA AG, NEUMARKT (D)
Kód zboží: 4029799128746
Kód SÚKL: 44561
ATC: R05X
Obsahuje: Jiná kombinovaná léčiva proti nachlazení
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 142,86 Kč
Cena: 160,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Sinupret je rostlinný léčivý přípravek, který se užívá při akutních a chronických zánětech vedlejších dutin nosních a dýchacích cest a jako podpůrná léčba při antibakteriální léčbě. Podporuje rozpouštění a vylučování hlenů. Přípravek mohou užívat dospělí, dospívající i děti starší než 2 roky.

Charakteristickými příznaky akutního nekomplikovaného zánětu vedlejších nosních dutin jsou výtok z nosu, následně ucpaný nos a překrvení nosní sliznice.
Vyskytuje se i bolest tváře nebo hlavy, která se často prohlubuje při předklonění nebo vyvíjení tlaku palcem na postiženou oblast obličeje, a pocit tlaku v obličeji, hlavně kolem nosu.
Pacienti s chronickými záněty vedlejších dutin nosních a dýchacích cest mohou tento přípravek užívat pouze po poradě s lékařem.

Neužívejte Sinupret:

Jestliže jste alergický(á) na hořcový kořen, prvosenkový květ, květ bezu černého, šťovíkovou nať, sporýšovou nať nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.
Pokud máte citlivý žaludek nebo trpíte známou žaludeční poruchou je třeba zvláštní opatrnosti při užívání tohoto léku.
Sinupret užívejte nejlépe po jídle se sklenicí vody.

Dávkování

• Děti od 2 do 5 let: 15 kapek (0,9 ml).
• Děti od 6 do 11 let: 25 kapek (1,5 ml).
• Dospělí a dospívající od 12 let: 50 kapek (3,0 ml).

Sinupret se užívá 3x denně a pokud je to žádoucí, může se užívat s tekutinou (např. se sklenicí vody), například proto, aby se dětem zamaskovala hořká chuť.
Pacientům s citlivým žaludkem se doporučuje užívat Sinupret po jídle.
Sinupret nemá být užíván déle než 7–14 dní. Čtěte podrobně příbalový leták.

Složení:

Léčivou látkou je tekutý extrakt z hořcového kořene, prvosenkového květu, šťovíkové nati, květu bezu černého a sporýšové nati 100 g (odpovídá 102 ml) roztoku obsahuje: 29,0 g extraktu (ve formě tekutého extraktu) (1 : 11) ze směsi gentianae lutea l., radix (hořcový kořen), primula veris l. A/nebo primula elatior (l.) hill, flos cum calycibus (prvosenkový květ), rumex sp., herba (šťovíková nať), sambucus nigra l., flos (květ bezu černého) a verbena officinalis l., herba (sporýšová nať) (1/3/3/3/3). Extrakční rozpouštědlo: ethanol 59% (v/v). Pomocné látky: ethanol 19% (v/v) (součást extraktu), čIštěná voda.

Sinupret je rostlinný léčivý přípravek, který se užívá při akutních a chronických zánětech vedlejších dutin nosních a dýchacích cest.

Sinupret perorální kapky 50ml

Další informace o zboží Sinupret perorální kapky 50ml


Volně prodejný léčivý přípravek.

Pečlivě pročtěte příbalové informace!


Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému