Walmark Minapent + šalvěj lékařská 90 tobolek

Walmark Minapent + šalvěj lékařská 90 tobolek  
Výrobce: VALOSUN (CZ)
Kód zboží: 2839760
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 454,46 Kč
Cena: 509,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Minapent obsahuje extrakty červeného jetele, šalvěje lékařské a ploštičníku hroznatého, které příznivě působí na hormonální rovnováhu ženy v období klimakteria.

Rostlinné izoflavony obsažené v přípravku Minapent vykázaly v klinickém pozorování významný podíl na úlevu od obtíží v období klimakteria.1)

Příznivě působí:
• v kterékoliv fázi klimakteria
• u žen s menstruací a počínajícími projevy klimakteria (premenopauza) i u žen během přechodu a v období po poslední menstruaci (postmenopauza)
• u menopauzálních symptomů (návaly horka, pocení, podrážděnost atd.)
• při nadměrném pocení
• u žen, které odmítají syntetickou hormonální léčbu nebo u kterých je podávání hormonálních přípravků kontraindikováno

PRODUKT je vyroben v České republice.

Aktivní látky

• Pomáhají zmírnit nepříjemné tělesné projevy (tzv. vegetativní syndrom):
• Izoflavony červeného jetele a ploštičníku hroznatého se svým vlivem podobají přirozeným pohlavním ženským hormonům (estrogenům).
• Šalvěj lékařská pomáhá při navození hormonální rovnováhy a pomáhá navodit menopauzální komfort. Příznivě působí na přirozený průběh mensturace, ovlivňuje nadměrné pocení a návaly horka. Má vliv na přirozený stav kostní hmoty.
• Extrakt z jetele červeného a ploštičníku hroznatého příznivě ovlivňuje průběh menopauzy a napomáhá jejímu přirozenému průběhu.
• Podílí se na potlačení dalších projevů:
U obsažených látek červeného jetele, šalvěje lékařské byl prokázán pozitivní vliv na kostní hmotu a jetel červený má také příznivý vliv na kardiovaskulární systém.

• Pomáhají harmonizovat psychické a emoční projevy:
Izoflavony červeného jetele a glykosidy ploštičníku hroznatého se podílí na zlepšení psychického rozpoložení, zmírňují podrážděnost, úzkostlivost i emoční labilitu, jako přirozené projevy menopauzy. Podporují koncentraci a relaxaci.

Podporují vitalitu ženy:
Aktivní látky z extraktu listu šalvěje lékařské pomáhají při nadměrném pocení. Povzbuzují organismus a celkově podporují vitalitu a zdraví ženy.

Dávkování:

1 až 2 tobolky denně nalačno, zapít tekutinou.

Upozornění:

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Při jakémkoli podezření na jaterní onemocnění přerušte užívání a vyhledejte lékaře. Ukládat mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Nevystavovat přímému slunci!

Složení:

protispékavá látka (celulosa, hořečnaté soli mastných kyselin), tobolka: želatina, barvivo (uhličitany vápenaté); Salvia officinalis extrakt, Trifolium pratense extrakt, Cimicifuga racemosa extrakt.

Příznivě působí na přirozený průběh mensturace, ovlivňuje nadměrné pocení a návaly horka. Pomáhá navodit menopauzální komfort.

Walmark Minapent + šalvěj lékařská 90 tobolek

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému