Wartner Kryoterapie 50ml

Wartner Kryoterapie 50ml  
Výrobce: Omega teknika (IRL)
Kód zboží: 3441004
HEM:
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 322,32 Kč
Cena: 361,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Wartner Bradavičník je založen na stejné technologii zmrazování, kterou využívají lékaři ve svých ordinacích.

1. Okamžitě zmrazí bradavici až k jádru. Po přitlačení pěnového aplikátoru na bradavici může kůže zbělat a jako následek zmrazení se může dostavit pocit pichlavé bolesti. Po odstranění aplikátoru se kůži navrátí původní barva. Nepříjemný pocit velmi rychle zeslábne a během několika následujících hodin zcela zmizí.
2. Jakmile zmrazení u ošetřené částí poleví, může dojit ke zčervenání. Následkem zmrazení se pod bradavicí může během příštích dnů vytvořit puchýř, který nemusí být viditelný pouhým okem. Ošetřená bradavice by měla během následujících 10 až 14 dnů postupně zmizet nebo zcela odpadnout. Mezitím se pod ní vytvoří nová zdravá kůže.

Wartner Bradavičník 2.generace se snadno aplikuje na bradavice pomocí speciálních pěnových aplikátorů, které jsou součásti balení. Podrobný návod naleznete v příbalovém letáku. Jedno balení vystačí na 12 aplikací.

Pokud si nejste 100% jisti, že se jedná o bradavici, poraďte se o použití Wartner® Bradavičníku s lékařem.

S výrobkem mohou manipulovat pouze dospělí. Nepoužívejte u dětí mladších 4 let. Nepoužívejte v těhotenství nebo v období kojení. Nepoužívejte u osob s diabetem - zmrazená kůže se může hojit mnohem déle nebo se nemusí zcela zahojit. Osoby s poruchami krevního oběhu by se měly před použitím Wartner® Bradavičníku poradit se svým lékařem.

Nepoužívejte v místech s jemnou nebo citlivou kůží, např. na obličeji, krku, v podpaží, na prsou, hýždích nebo v intimních oblastech. Nepoužívejte na podrážděnou, infikovanou nebo zarudlou kůži ani na partie vykazující známky zánětu, jakými jsou svědění nebo otok. Nepoužívejte na bradavice, z nichž vyrůstá chloupek, znaménka, tmavé névy, pigmentové skvrny a další nezvykle vyhlížející partie kůže.

Účinné látky:
Dimethyl ether, propan

Wartner Kryoterapie pro domácí odstraňování bradavic na principu metody zmrazování používanou lékaři.

Wartner Kryoterapie 50ml

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému