Beta Glucan 500+ 30 tobolek

Beta Glucan 500+ 30 tobolek  
Výrobce: NATURES S.R.O. (SK)
Kód zboží: 2910025
HEM: Rozhodnutí hygienika
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 705,36 Kč
Cena: 790,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Kapsle Beta glucan 500+ jsou ideální pro výraznou podporu organismu u všech, kteří pečují o své zdraví. Jsou vhodné v případě zdravotních komplikací, včetně těžkých a hůře léčených diagnóz.
Účinné složky doplňku stravy Beta glucan 500+ přispívají nejen ke správnému fungování imunitního systému, rychlejší léčbě bez komplikací, ale také k ochraně buněk před oxidačním stresem a celkovým přetížením.
Beta glucan v kapslích je zpracován patentovaným procesem extrakce a purifikace (čištění). Navíc jsou jeho částice upravované mikronizací, což zaručuje vysokou čistotu a efektivitu v každém ročním období.

Beta glucan 500+ pomáhá významně zkrátit a zkvalitnit léčbu běžných infekčních onemocnění (chřipky, angíny, prochlazení a pod.), podporuje léčbu infekčních gynekologických onemocnění a je důležitým a významným pomocníkem pro lidi s onkologickými onemocněním, neboť cíleně zabíjí nádorové buňky, podporuje krvetvorbu po ozáření a chemoterapii, pomáhá mírnit vedlejší účinky po nasazení cytostatik a antibiotik a zabezpečuje zvýšenou regenerace tkání.

Silná dávka beta glucanu (500 mg), spolu s vitamínem D, který: přispívá ke správnému fungování imunitního systému hraje roli v procesu dělení buněk

Složení:

500mg vysoce čistého mikronizovaného beta glucanu z Hlívy ústřičné, 4 mg cholecalciferol (10 mikrogramů vitamin D).Další látky: stearan hořečnatý (rostlinného původu), želatinová kapsle (želatina).

Dávkování:

1-2 tobolky denně nalačno, zapít vodou. U začínajícího infekčního onemocnění se doporučuje dávku zdvojnásobit. Doporučujeme užívat minimálně po dobu 3 měsíců.

Skladování:

Skladujte mimo dosah dětí. Skladujte při teplotě 15-25 ° C mimo přímého slunečního záření.

Tobolky s obsahem vysoké dávky beta glucanu z hlívy ústřičné obohacené vitaminem D, který příznivě ovlivňuje Vaši imunitu.

Beta Glucan 500+ 30 tobolek

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému