Immun44 sirup 300ml

Immun44 sirup 300ml  
Výrobce: Vis Vitalis gmbH (A)
Kód zboží: 3241347
HEM: Čestné prohlášení
DPH: 12,00 %
Cena bez DPH: 347,32 Kč
Cena: 389,00 Kč
Dostupnost: skladem
Kusů:
 



Informace o zboží

Immun44® sirup 300ml je doplněk stravy s rostlinnými výtažky, phyto-panmol®-vitamíny a dalšími mikroživinami pro normální fungování imunitního systému.

Přednosti preparátu:

• vyvinut speciálně pro potřeby imunitního systému
• stimuluje syntézu protilátek v těle
• obsahuje antioxidanty, které neutralizují radikály
• lídr v segmentu v Rakousku
• obsahuje Plantovir® = výtažek z Cistus incanus (skalní růže) - komplexní směs tzv. polyfenolů – sloužících k zásobování imunitního systému
• obsahuje PHYTO-PANMOL® = biologicky aktivní vitamíny z přírodních zdrojů
• pro celou rodinu = od dětí až ke starším
• pro všeobecné zásobování imunitního systému a k zásobování imunitního systému při imunologickém stresu
• efektivní, komplexní, bioaktivní složení (není žádný srovnatelný výrobek na trhu)
• provedeny dvě studie u dětí v mateřské škole a zaměstnanců nemocnic v Rakousku
• pomáhá tělu dobít a udržet "imunitní baterií"

Imunitní systém lidského těla je komplexní systém, který je spojen se všemi regulačními tělesnými funkcemi.
Představuje typ biologického systému dohledu a obrany, který náš organismus chrání před zatěžujícími cizími organismy a odpadními látkami metabolismu.
Aby mohl plnit rozličné signalizační a obranné reakce, musejí být funkce našeho imunitního systému na všech úrovních přesně a flexibilně vzájemně sladěné.

Výzkum v oblasti výživy se zabývá vlivem našich stravovacích zvyklostí na naše zdraví.
Poznatky z tohoto výzkumu prozatím jasně ukazují spojitost mezi přísunem živin a flexibilitou a schopností reakce našeho komplexního obranného systému.
Podobně rozmanitá jako funkčnost našeho imunitního systému je i komplexita jeho nutričních potřeb.
Teprve při vzájemné souhře mnoha vitamínů, minerálních látek, stopových prvků a takzvaných bioaktivních rostlinných látek může náš biologický obranný systém plnit své komplexní funkce.

S PHYTO-PANMOL® (LOGO)

Immun44® sirup obsahuje PHYTO-PANMOL®-VITAMÍN C, standardizovaný výtažek z vysoce hodnotných plodů aceroly. Acerola (Malpighia glabra) pochází původně ze Střední Ameriky a je obzvlášť bohatým přírodním zdrojem vitamínu C.

Immun44® sirup obsahuje PLANTOVIR®, komplexní směs takzvaných polyfenolů. Polyfenoly se získávají standardizovanou extrakcí z vysoce hodnotných rostlin. Slouží, stejně jako vitamíny, minerální látky a stopové prvky kombinované a dávkované dle potřeb imunitního systému, k nutričnímu zásobení imunitního metabolismu.

Použití:

Immun44® sirup přispívá k:

• normální funkci imunitního systému
Vitamíny B6, folát, B12, vitamín A, vitamín C a rovněž stopové prvky selen a zinek přispívají – samostatně nebo ve vzájemné biologické souhře – k normální funkci imunitního systému.
• flexibilitě imunitního systému
Schopnost reakce a flexibilita našeho imunitního systému podstatně rozhoduje o rychlosti a efektivnosti naší biologické obranné aktivity. Rozhodující roli při tom hrají procesy buněčného dělení a buněčné specializace. Folát, kobalamin (vit. B12) a zinek mají regulační funkci při těchto procesech buněčného dělení a vitamín A při buněčné specializaci.
• odolnosti imunitního systému
Podobně jako ostatní orgány a systémy našeho těla, je také náš imunitní systém odkázán na dostatečný přísun energie a co nejdůkladnější ochranu před takzvaným oxidačním stresem. Riboflavin (vit. B2), vitamín E a rostlinné polyfenoly (z rostliny Cistus incanus (skalní růže)), přírodní vitamín C, stopové prvky selen, Mangan a zinek přispívají ke komplexní ochraně buněk těla před oxidačním stresem. Vitamín C při tom napomáhá znovu obnovit „spotřebovaný“ vitamín E.

Dávkování:

Běžné dávkování: 1 x denně 1/2 odměrky (= cca 10 ml)

Při imunologické zátěži: 1 x denně 1 odměrku (= cca 20 ml)

Upozornění:

• Děti ve věku 4–7 let: poloviční dávkování
• Děti ve věku od 3 let: maximálně 5 ml denně

Složení:

Voda, sacharóza, výtažek z plodů aceroly, prášek z plodů pomeranče, maltodextrin, glukonan zinečnatý, aroma, DL-alfa-tokoferylacetát, zahušťovadlo: xanthan, rostlinný výtažek z Cistus incanus ssp. creticus (skalní růže), beta-karoten, nikotinamid, glukonan manganatý, kalcium-pantothenát, retinol-palmitát, konzervační látka: kalium-sorbát, nosič: arabská guma, konzervační látka: natrium-benzoát, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, kukuřičný škrob, pyridoxol-hydrochlorid, kyselina listová, hexahydrát chloridu chromitého, selenan sodný, molybdenan sodný, jodid sodný, fytomenadion, biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Immun44® je určený na normální fungování imunitního systému. Ve formě sirupu zejména pro děti.

Immun44 sirup 300ml

Doplněk stravy.

Hodnocení zboží

(nejhorší) (nejlepší)

Komentáře ke zboží

Nový komentář

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto zboží.

na začátek stránky doporučit tento web známému